Visma CRM Web

(Internet Explorer is recommended)
Visma CRM Web är ett verktyg som skall användas för att rapportera in supportärenden till Visma Support.

OBS! Torsdag 27 april och fredag 28 april har Control, PX och DCE (IM) supporten utbildningsdagar och har därför begränsad bemanning.

Vid akuta ärenden maila till linda.sablic@visma.com.

Your browser does not support java. Help

Byta lösenord?

Om du inte vill behålla lösenordet du blivit tilldelad kan du ändra detta. Klicka här för att ändra lösenord.

Frågor och svar

Vi har samlat vanliga frågor och kända frågor i ett separat dokument (språk norska). Klicka här för att se dokument med frågor och svar.

Manual CRM Web

Här finns manual för Visma CRM Web Klicka här

Informationsfilm om inloggning och ärendehantering i Visma CRM Web Klicka här

Supportforum

Här finns foruminlägg med de vanligaste supportfrågorna och tillhörande svar Klicka här